Etiket Sonuçları: LGS

Ock

8. sınıf öğrencilerimiz ara tatilde de haftada 2 deneme yaparak LGS'ye hazırlanmaya devam ediyor.

Ekm

Okulumuzda tüm sınıf düzeylerinde uygulanan deneme sınavında başarı göstererek, birinci ,ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize başarı belgeleri Okul Müdürümüz Tevfik KALYONCUOĞLU tarafından takdim edilmiştir.
Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde her sınıftan seçtiğimiz belirli öğrencilerin evlerine veli ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Matematik Öğretmenimiz Fatma Gül BAL, Türkçe Öğretmenimiz Cemal DURMUŞ, Okul Müdür Yardımcımız Faruk ÖZDEMİR, Okul Müdürümüz Tevfik KALYONCUOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı GÜVEN nezaretinde önceden belirlediğimiz ve velisine duyurduğumuz tarih ve saatte okulumuz 8/A Sınıf Öğrencimiz Aybüke CEBECİ’Yİ ziyarette bulunduk. Öğrencimiz ve ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.