Etiket Sonuçları: şampiyona

Tem

29-30 Haziran 2019 Tarihlerinde Trabzon'da yapılan U16 Kulüpler Türkiye Şampiyonasında sporcumuz Hatice Elvan ÖZTÜRK 300 Metre Engelli Koşu dalında Türkiye 3.sü olmuştur. Bize bu gururu yaşatan öğrencimizi tebrik eder ve gecesini gündüzüne katarak özverili şekilde öğrencimiz Hatice Elvan ÖZTÜRK'ü  çalıştıran, spor ve sporcu ahlakını en güzel biçimde öğreten Beden Eğitimi ve Spor Dersi Öğretmeni Osman TURHAL'a teşekkür ederek 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında başarılar dileriz.

May

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell U14 Atletizm Bölge Şampiyonası Festivalleri 26 Mayıs'ta Trabzon'da yapıldı. Yarışmalar sonucunda Okulumuz Erkek Takımı Bölge Birincisi, Okul Kız Takımımız ise Bölge Üçüncüsü olmuştur. Erkeklerde takım halinde birinci olduğumuz şampiyonada; Emre ÇOLAK Uzun Atlamada Birinci, 60 M ' de Üçüncü, Furkan AYDIN 1000M 'de birinci, Ahmet Zafer BODUR 1000M 'de ikinci, Hüseyin AKIN Yüksek Atlamada birinci, Mustafa Furkan ATAMAN Yüksek Atlamada ikinci, Fahri Kuru Fırlatma Topunda birinci olmuşlardır. Takım halinde üçüncü olan Okul Kız Takımımızda ise Sevinç Yağmur ŞÜKÜR Yüksek Atlamada Birinci, Uzun Atlamada Üçüncü, Ceren KEMAL 60M 'de üçüncü olup bizleri gururlandırmışlardır. Başarılarla dolu eğitim- öğretim yılımızı kupalarla taçlandıran takımlarımıza teşekkür ederiz.

Gerek geçmiş yıllarda, gerekse bu eğitim-öğretim yılı boyunca gecesini gündüzüne katarak öğrencilerini yarışmalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Osman TURHAL'A ayrıca teşekkür eder, minnettarlıklarımızı sunar, önümüzdeki yıl ki yarışmalarda öğrencileriyle birlikte şimdiden başarılar dileriz.

May

Sivas’ta düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Atletizm Bölge Şampiyonasında Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu öğrencilerimiz 4 Altın 4 Bronz Madalya ile okulumuzu ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiler. Sporcularımızdan Hatice Elvan ÖZTÜRK; 80 metre Engelli Koşu ve Uzun Atlama Branşlarında Bölge Birincisi, Sevinç Yağmur ŞÜKÜR; Yüksek Atlama Branşında Bölge Birincisi, Engin BEBEK; Gülle Atma Branşında Bölge Birincisi, Ceren KEMAL 80 Metre Koşusunda Bölge Üçüncüsü, Burcu KAKIL;  60 Metre Koşusunda Bölge Üçüncüsü, Osman CEBECİ; 100 Metre Engelli Koşusunda Bölge Üçüncüsü ve 5*80 Metre Kız Bayrak Takımımız Bölge Dördüncüsü olarak bizlere büyük gurur yaşattılar. Bölge birincilerimizden Hatice Elvan ÖZTÜRK 80 metre Engelli Koşuda, Engin BEBEK ise Gülle Atma Branşında Türkiye Baraj Derecelerini geçerek okulumuzu Türkiye Finalinde temsil etmeye hak kazanmışlardır. Bursa’da yapılacak Türkiye Finalinde madalya şansı yüksek olan Engin BEBEK ve Hatice Elvan ÖZTÜRK’E yürekten başarılar diler, okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletizm Antrenörümüz Sayın Osman TURHAL’A gecesini gündüzünü katıp vermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı; okulumuz, velilerimiz, öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

30 Nisan 2019 Pazartesi günü Trabzon’da yapılan “Türkiye’nin En Hızlısı Yarışması Bölge Şampiyonasına” katıldığımız 6 (Altı) sporcu ile yarışmalardan derecelerle Eynesil’e döndük. 2007 Doğumlu Erkekler kategorisinde 6 – B Sınıfı öğrencimiz Emre ÇOLAK “Bölge Birincisi” olarak İstanbul’da yapılacak olan “Türkiye Finallerine” direkt katılma hakkı elde etmiş olup, yine aynı kategoride yarışan 6 – B Sınıfı öğrencimiz Furkan AYDIN da 4.lüğü elde etmiştir.

2008 doğumlu kızlarda 6 – B Sınıfı öğrencimiz Kumru BODUR Bölge İkincisi, yine 2008 doğumlu erkeklerde 5 – A Sınıfı öğrencimiz Mustafa Mert CEBECİ ve 2007 Doğumlu Kızlarda ise 6 – B Sınıfı öğrencimiz Ceren KEMAL Bölge üçüncüsü olarak yarışmayı derecelerle tamamlamışlardır.

Bizlere bu gururu yaşatan sporcu kardeşlerimizi ve yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Osman TURHAL’I yürekten tebrik eder, Türkiye Finallerinde ilçemizi temsil edecek olan okulumuz öğrencisi Emre ÇOLAK’A da başarılar dileriz.