Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu

ALTINLI MAH. MUSTAFA YÜKSEL CAD. ŞEHİT ŞAHİN ABANOZ ORTAOKUL EYNESİL / GİRESUN
Vizyon
Eynesil Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu Öğrencilerinin; kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, girişimci, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş, geleceğini kendi elleriyle şekillendirebilen nesiller olarak bir üst öğrenime hazırlamak
Misyon
Her alanda yetkin ve kendine güveni tam, girişimci, doğaya ve çevreye duyarlı, sorun çözme yeteneğine sahip, çok boyutlu ve bağımsız düşünme yeteneği olan, Atatürk ilkelerine bağlı ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmek
Başarılar
2023 YILI NİTELİKLİ ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA YERLEŞİTİRME SONUÇLARIMIZ 1 FATMA ŞEVVAL ATEŞ TRABZON FEN LİSESİ 2 FATMA ELİZ KEMAL BEŞİKDÜZÜ FEN LİSESİ 3 MURAT KEMAL VAKFIKEBİR FEN LİSESİ 4 ALLAHVERDİ YILDIZ GÖRELE NİHAT GÜREL FEN LİSESİ 5 SAMET SÜROL GÖRELE NİHAT GÜREL FEN LİSESİ 6 RIFAT TALHA ÇETİNKAYA GİRESUN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 7 SEZİN IŞIK AYDEMİR MALATYA NİYAZİ MISRİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 8 YAREN ABANOZ EYNESİL BORSA İSTANBUL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (PROJE) 9 SALİH YÜKSEL EYNESİL BORSA İSTANBUL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (PROJE) 10 BURAK GÜDÜK TİREBOLU PİRİ REİS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 11 KERİM BERAT KARABEKTAŞ TİREBOLU PİRİ REİS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 12 ERDAL ÇAKIR VAKFIKEBİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 13 MAHİNUR ÇÖÇEN VAKFIKEBİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 14 MELİKE CEBECİ VAKFIKEBİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 15 MUHAMMET TOPAL VAKFIKEBİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 16 YUNUS EMRE SOMUNCUOĞLU VAKFIKEBİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 17 CANER KÜÇÜKAL YEŞİL GİRESUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (PROJE) 2023 YILI SPORTİF BAŞARILARIMIZ 1 ALLAHVERDİ YILDIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÜÇ ADIM ATLAMA 2 BÜŞRA BEGÜM ESKİ BÖLGE 1. FIRLATMA TOPU 3 MEHMET PALAK BÖLGE 1. 100 M ENGELLİ KOŞU 4 ELVİN CEBECİ BÖLGE 2. 100 M ENGELLİ KOŞU 5 ALANUR HATİCE KÜÇÜKAL BÖLGE 4. UZUN ATLAMA ATLETİZİMİN BÜTÜN DALLARINDA İL VE BÖLGE ŞAMPİYONLUKLARI!
Merkezi Sistem Kalorifer
Ulaşım
İlçe merkezinden yürüme ile İl merkezinden dolmuş ve otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkez Mahalle
İL MERKEZİNE 76 KM İLÇE MERKEZİNE 1 KM