May

Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar derslerinde yapmış olduğu guaj boya çalışmaları sizlerle.

Nis

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz törende doyasıya eğlendiler ve bayramlarını doyasıya yaşadılar. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okulumuzun ismini aldığı Şehit Jandarma Onbaşı Şahin ABANOZ'u kabri başında andık. Bu kutlu günde vatanımız için canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıldönümünü bugün yaptığımız törenle birlikte kutladık. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde, Çanakkale'yi geçilmez kılan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Değerler kulübü olarak sabır başlığı altındaki etkinliklerimiz devam ediyor. Sabrı yaşayarak öğrenmek için biraz nostalji yapıp pamukta tohum yetiştirme etkinliği gerçekleştirdik. Tohumlarımızı sabırla sulayıp filizlenmesini bekledik ve sabrımızın karşılığı olarak bugün tohumlarımızın filizlendiğine şahit olduk.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünü bugün birlikte coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İstiklal Marşımızın müellifi Mehmet Akif ERSOY'u, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz. "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Ock

8. sınıf öğrencilerimiz ara tatilde de haftada 2 deneme yaparak LGS'ye hazırlanmaya devam ediyor.

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Erkut PAMUK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı GÜVEN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Enbiya ŞAHİN'in katılımlarıyla öğrencilerimizi başarılarla dolu bir dönemi daha geride bırakmanın mutluluğuyla ara tatile uğurladık. Karne heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği "77. Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası" faaliyetleri kapsamında; İlçe Toplum Sağlığı Merkezleri ve İlçe Sağlık Müdürlükleri personelleri tarafından öğrencilerimize yönelik eğitim verilmiştir.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimiz için Liseleri tanıtım ve motivasyon gezimizi yaptık. Öğrencilerimizin kendilerine hedef koyması ve o hedefe ulaşması açısından bu gezimizi önemsiyoruz.

Öğrencilerimiz;
Görele Nihat Gürel Fen Lisesi
Keşap Fen Lisesi
Giresun Sosyal Bilimler Lisesi
Giresun Fen Lisesi
hakkında detaylı bilgiler edinme şansı buldu. Böylelikle hem Haziran ayında girecekleri LGS hakkında lise öğrencilerinden detaylı tecrübeler edindiler, hem de farklı okul şartlarını gözlemlemiş oldular.

Kurumları hakkında verdikleri bilgilerden ve misafirperverliklerinden dolayı lise idarelerine ve rehber öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kas

Toplum Sağlığı Merkezindeki uzmanlar tarafından öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı ile ilgili seminer verilerek öğrencilerimizin bu konudaki bilinç ve farkındalığı artırıldı. Ayrıca öğrencilerimize ilçe TSM görevlilerince uyuz hastalığı hakkında birtakım bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü okulumuzda yaptığımız program ve etkinliklerle kutladık.

Kas

İçinde bulunduğumuz bu günlerde 100 yaşını iftiharla kutladığımız Cumhuriyetimizi genç nesillere, genç nesilleri öğretmenlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizi her zaman yükseltme ve yüceltmeyi amaç edinmiş bir nesil yetiştirme ödevi bilinci ile bize bu coşku ve gururu yaşatan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi rahmetle yad ediyor ,hayatta olan gazilerimize sağlık diliyoruz.
Nice yüz yıllara...